Bukom Bukom Bukom
Industriële reiniging - Rioolreiniging en inspectie - Transport - Recycling plantaardige oliën en vetten
Afvalstoffenmanagment - Verhuur van industrieel materiaal - Hoge druk watersnijden

Bukom Ontstoffingstechniek

BUKOM, de specialist op het gebied van stof-, rook- en dampafzuiging.

Of het nu gaat om omvangrijke installaties of de levering van producten, BUKOM , heeft de zorg voor gezonde en veilige arbeidsomstandigheden en het milieu bijzonder hoog in het vaandel staan.

Wij ontwerpen, produceren en installeren complete afzuigsystemen en  filterinstallaties en  beschikken over een groot aantal gerenommeerde referenties in de industriële markt.

Een team van vakspecialisten, van projectleider tot installatiemonteur, staat ongeacht de omvang en complexiteit garant voor een gedegen afwikkeling van elk project.

Aangezien wij uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten werken, zijn wij in staat de goede werking van onze installatie voor een lange periode te garanderen.

Kortom,  BUKOM  is een deskundige partner als het gaat over  kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid.

Naast de productiviteit en efficiency zijn met name milieueisen en arbeidsomstandigheden belangrijke aspecten die veel aandacht vragen.

Wij hebben als Industriële  Toeleverancier en Installatiebouwer de afgelopen jaren in verschillende sectoren  projecten uitgevoerd  en hebben hiervan een selectie gemaakt welke u als voorbeeld kunt bekijken.

In de diverse industrieën zoals Chemie, Voeding en Pharma  vinden in productieprocessen veel bewerkingen plaats, waar stoffen en/of dampen bij vrijkomen.
Voorbeelden hiervan zijn o.a.:

  • transporteren van bulkgoederen zoals bijv. melkpoeder suiker ed.
  • malen van suiker, veevoeders en meel.
  • afvullen in dozen en zakken.
Het vrijkomen van stof is niet alleen schadelijk voor de gezondheid (allergie) maar veroorzaakt ook onveilige situaties zoals bijvoorbeeld statische oplading en stofexplosies. Bovendien komt de voedselveiligheid in het geding door slechte hygiëne bij achterblijven van stof en contaminatie.

BUKOM  verzorgt  het adviseren, engineeren  en bedrijfsvaardig opleveren van de benodigde afzuiginstallaties.

Handte ontstoffing m.b.v.  Handte Natte stofafscheiders

« Terug