Bukom Bukom Bukom
Industriële reiniging - Rioolreiniging en inspectie - Transport - Recycling plantaardige oliën en vetten
Afvalstoffenmanagment - Verhuur van industrieel materiaal - Hoge druk watersnijden

Over Bukom

Hoofdkantoor Bukom HeerhugowaardOp 1 april 1980 is Bukom Service B.V. opgericht door Andries van der Bult en Pierre Komen. Gestart als reinigingsbedrijf met één kolkenzuiger en één man personeel, werd in datzelfde jaar al uitgebreid met één vacuümtrailer en twee man personeel. Inmiddels is Bukom uitgegroeid tot een modern, innovatief bedrijf dat voorop loopt in de ontwikkeling van nieuwe technieken en blijft investeren in bestaande en nieuwe services.

De afdeling Industriële reiniging is operationeel vanaf de oprichting en heeft in de loop der jaren een naam opgebouwd bij onder andere plantaardige olie raffinaderijen in geheel West-Europa mede door de opgebouwde kennis van de huidige processen en de daarbij behorende reinigingstechnieken. In heel veel gevallen zijn de gebruikte technieken door Bukom Service B.V. zelf ontwikkeld.

De Bukom groep opereert vanuit het hoofdkantoor "Westerstaete" te Heerhugowaard met als basis voor de Industriële reiniging de locatie aan de Newtonstraat 2 waar ook de planning en bedrijfsbureau is gehuisvest. Dagelijks is 25 man personeel met moderne vacuüm- en hogedrukvoertuigen in geheel Europa en het Midden Oosten actief. Op de Newtonstraat 8 is de Raffinage afdeling gevestigd. Ook vindt hier het onderhoud van al het materieel plaats door de eigen onderhoudsdienst PTR (Production Testing and Repair).

Als specialist in industriële reiniging levert Bukom producten en diensten voor onder andere de Gas- en Olie- de petrochemische- en de voedingsmiddelen industrie. Enkele goede voorbeelden hiervan zijn de reiniging van well test equipment in de gas- en olie-industrie, en proces gerelateerde apparatuur als deodorizers, warmtewisselaars, flashvaten en conditioners in de food industrie, als ook riool/leidingsystemen en opslagtanks.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact op met Bukom!

Klik hier om onze algemene voorwaarden te openen in PDF formaat.
Klik hier voor onze beleidsverklaring.
Klik hier voor ons beleid VGM en certificering te bekijken.

« Terug