Bukom Bukom Bukom
Industriële reiniging - Rioolreiniging en inspectie - Transport - Recycling plantaardige oliën en vetten
Afvalstoffenmanagment - Verhuur van industrieel materiaal - Hoge druk watersnijden

Industriële Reiniging

De afdeling Industriële reiniging is al operationeel vanaf de oprichting in 1980, en heeft in de loop der jaren een naam opgebouwd bij de plantaardige olie raffinaderijen in geheel West-Europa mede door de opgebouwde kennis van de huidige processen en de daarbij behorende reinigingstechnieken. In veel gevallen zijn de technieken door Bukom Service B.V. zelf ontwikkeld.

Als specialist in industriële reiniging levert Bukom producten en diensten voor onder andere de gas- en oliewinning, de petrochemische- en de voedingsmiddelen industrie.

Enkele goed voorbeelden hiervan zijn de reiniging van well test equipment in de gas- en oliewinning, en proces gerelateerde apparatuur uit de foodindustrie als deodorizers, warmtewisselaars, flashvaten en conditioners, als ook riool/leidingsystemen en opslagtanks.

Voor de uitvoering van reinigingswerkzaamheden, heeft Bukom geavanceerde technieken ontwikkeld op het gebied van vacuüm, HD-water en chemisch technisch reinigen.

De afdeling industriële reiniging is reeds vanaf 1995 VCA** en ISO 9000 gecertificeerd. Bovendien is Bukom lid van de branchevereniging industrieel reinigen (DICA) en SIR, stichting ten doel het bewaren en reguleren van veilig werken in de industriële reiniging.

Al de werknemers van Bukom beschikken minimaal over basisveiligheid VCA en individueel aangevuld met SIR HD-spuiter, SIR HD-machinist, SIR Druk-Vacuüm machinist en SIR adembescherming.


« Terug