Bukom Bukom Bukom
Industriële reiniging - Rioolreiniging en inspectie - Transport - Recycling plantaardige oliën en vetten
Afvalstoffenmanagment - Verhuur van industrieel materiaal - Hoge druk watersnijden

Stage Veiligheidskunde


Veiligheid op de werkvloer staat bij ons op nummer één. En dat houden we graag zo. Daarom ben jij als stagiaire veiligheidskundige bij Bukom Service meer dan belangrijk. Jij ondersteunt collega’s bij de verschillende projecten zodat ze veilig kunnen werken en dat medewerkers en collega werkmaatschappijen zorgdragen voor een veilige werkomgeving. Naast veiligheid staat ook duurzaamheid en kwaliteit op het programma, het houden van audits en het opzetten van programma’s zijn ook taken die op de afdeling plaatsvinden en waar je ondersteunt.

Wie ben jij
Jij bent de MVK of HVK student die met beide benen tussen onze mensen en ons materieel staat. Je kan een dag beginnen met een bezoek aan een van onze productielocaties of je bezoekt een van de projecten waar onze medewerkers actief zijn. Samen met bedrijfsleiders en uitvoerders stel je een V&G/werkplannen op voor een zo veilig mogelijke werkplek.
Je gaat met collega’s het gesprek aan over veiligheid en weet wanneer je streng en rechtvaardig moet optreden. Daarnaast ben je in staat op een duidelijke manier uit te leggen wat er goed of fout gaat op het gebied van veiligheid. Verder heb je-

  • Doe je een MVK of HVK of gerelateerde opleiding
  • Een rijbewijs B.
  • Passie voor techniek. 
Het aanbod
Een afwisselende en uitdagende stage. Een prettige werksfeer en een stagevergoeding
afhankelijk van het leerjaar.

Solliciteren?
Ben jij de Stagiaire Veiligheidskundige die wij zoeken?
Solliciteer dan direct met motivatie en eventueel jouw cv en motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Eric de Lange hr@bukom.nl.
 
 

« Terug