Industrial Services


Specialist in circulaire reinigingsoplossingen.
Het reinigen van uw tankopslag, chemische of plantaardige installaties is maatwerk. Maatwerk vraagt om ervaring en de keuze uit de beste en meest efficiënte oplossingen en methodes. Oplossingen die innovatief, veilig, duurzaam maar vooral circulair zijn. Bij Bukom werken we zo effectief mogelijk zodat uw bedrijf, na een minimale downtime, weer door kunt met de processen. Naast het reinigen nemen we het transport en afvalmanagement ook graag voor u uit handen. De ervaring van Bukom in de plantaardige en chemische industrie gaat terug tot 1980.

Circulaire oplossingen

Ruim 40 jaar ervaring

Unieke en innovative methodes

Breed inzetbaar equipment

Wij staan 24/7 voor u klaar

Samenwerking

Een systeem stilleggen, kost geld. Samen streven we naar een zo klein mogelijke impact op uw bedrijfsproces. We inventariseren de reinigingswerkzaamheden en maken hiervoor een werkplan. Als opdrachtgever bepaalt u wat het meest geschikte tijdstip is, wij staan 24 uur per dag klaar. We voeren de reiniging, het vervoer van afval en reststoffen en de eventuele recycling daarvan verantwoord en zo duurzaam mogelijk uit. Bekijk hieronder een voorbeeld van onze toegevoegde waarde ten opzichte van de gebruikelijke methode.

Werkwijze Bukom

Recycling van afvalwater
Lagedruk warmwater reinigen
Minder kosten door verkoop restproduct
Minimaal waterverbruik

Gebruikelijke werkwijze

Hoge kosten afvalwater
Hogedruk koud water reinigen
Gebruikelijk 10m³/h waterverbruik

Groei mee met ons bedrijf

Ben jij geïnteresseerd in een carrière in de Industriële reiniging of recycling? Bekijk welke vacatures er beschikbaar zijn!

www.werkenbijbukom.nl