Klus in Frankrijk succesvol ondanks lockdown

Vorige week maandag om 4:00 vertrokken Martijn, Edzo, Roy en Martin richting Saint-Nazaire in Frankrijk voor het chemisch reinigen van een deodorizer. Na een lange rit kwamen de heren in de avond bij hun hotel aan die als enige in de regio nog open was. Samen met de opdrachtgever hebben wij ervoor gezorgd dat alle officiële papieren in orde waren om Frankrijk in te mogen en om daar ook te kunnen werken in tijden van een lockdown.
Vanwege Covid-19 en de lockdown in Frankrijk is er veel aandacht besteed aan de voorzorgsmaatregelen. Zo hebben de heren ook tijdens het werk 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden en te allen tijde een mondkapje moeten dragen.

Veiligheid
De dinsdagochtend is begonnen met een uitgebreide toolbox. Samen met de opdrachtgever is de volledige klus doorgenomen, onze klant staat bekend om zijn zeer strenge regels en die zijn ook stuk voor stuk besproken. Toen dat achter de rug was kregen de heren hun ‘batch’ en hadden ze toestemming om het equipment te lossen en de installatie op te bouwen. Vanaf dat moment kon er gewerkt worden.

Twee shifts
De opbouw van de installatie is met het volledige team van 4 man gedaan. Nadat de installatie alle tests had doorstaan op het gebied van bruikbaarheid en veiligheid splitste het team zich op en bleef er een ploeg van 2 man aan het werk. De andere ploeg ging vooral uitrusten om zich klaar maken voor de shift in de nacht.

Installatie
De installatie is zo ingericht dat er tijdens het reinigen geen enkele slang losgemaakt hoeft te worden om alles zo veilig mogelijk uit te voeren. Na ruim 20 uur reinigen, alle kwaliteitstesten, het spoelen van de installatie en de controle met de opdrachtgever, konden de heren alles afbouwen en het equipment weer inladen.

Chemisch reinigen
Vanwege onze unieke methodes, flexibiliteit en kennis op het gebied van reinigen met chemische circulatie waren wij in staat om de deodorizer van de klant zeer efficiënt en met minimaal afval te reinigen.

We kunnen terugkijken op een mooie klus die vooral veilig en snel is uitgevoerd ondanks alle externe factoren.