Bukom nieuwe stagiaires

Klaar voor de volgende stap in je carrière

Ook dit semester hebben we weer een aantal enthousiaste stagiaires bij ons op kantoor die klaar staan voor de volgende stap in hun carrière! Zowel in Heerhugowaard als in Ridderkerk hebben we ieder semester plek voor stagiaires die zich willen ontwikkelen op het gebied van Finance, Hr, Logistiek, Marketing en Veiligheidskunde. Ondanks alle maatregelen wat betreft corona zijn we erg blij dat we ook dit semester weer ongehinderd de ruimte kunnen geven aan verschillende studenten om te leren binnen ons bedrijf. 

Even voorstellen dus:

Hallo, Ik ben Wies Stuurman, woon in Warmenhuizen en ben 22 jaar oud.

Als vierdejaars student International Hospitality Management is mijn functie bij Bukom HR stagiaire. Hiervoor werkte ik bij HMSHost International Indonesia, Jakarta
Wat ik denk toe te voegen aan Bukom: Een frisse blik op het bedrijf en hopelijk kennis wat goed gebruikt kan worden in bepaalde processen op gebied van HR, dit gepaard met motivatie, een goede inzet en humor.
Van mijn stage bij Bukom verwacht ik een leerzame periode. Met hopelijk veel uitdagingen waar veel van te leren valt.
Mijn hobby’s zijn: Reizen, shoppen, koken en veel lekker eten

Hallo, Ik ben Sjors Morsink, woon in Noord-Scharwoude en ben 21 jaar oud.

Als student Business IT & Management is mijn functie bij Bukom Finance stagiare. Hiervoor werkte ik bij de Deen in Zuid-Scharwoude
Wat ik denk toe te voegen aan Bukom: Een frisse kijk op bedrijfsprocessen en een hardwerkende kracht op de werkvloer.
Ik verwacht veel informatie op te nemen over het werken in een echt bedrijf en het werken met informatie verwerkingssystemen.
Mijn hobby’s zijn: tafeltennis, gamen, de Japanse taal leren en wandelen

Hallo, Ik ben Ramiro Pronk, woon in Alkmaar Centrum en ben 23 jaar oud.

Als derdejaars Logistiek Management op de Hogeschool van Amsterdam is mijn functie bij Bukom stagiaire Logistiek.
Wat ik denk toe te voegen aan Bukom: Ik denk een mooi overzicht van alle logistieke processen binnen Bukom toe te kunnen voegen. Verder denk ik bepaalde dingen te kunnen optimaliseren door de kennis die ik mezelf de afgelopen 2 jaar op school heb vergaard.
Ik verwacht mijn stage met een mooi cijfer af te sluiten en van meerwaarde te zijn binnen Bukom.
Mijn hobby’s zijn: Wedstrijden van AZ bezoeken, uit eten, op bezoek bij vrienden en bijkomen in het weekend.

Hallo, Ik ben Wencke Bosma, woon in Uitgeest en ben 20 jaar oud.

Als derdejaars student Finance & Control aan de Hogeschool van Inholland Haarlem is mijn functie binnen Bukom stagiaire Finance.
Ik hoop om veel enthousiasme en motivatie met mij mee brengen. Verder wil ik meedenken aan mogelijke verbeteringen binnen het bedrijf en mijn inzet optimaal benutten ten goede van Bukom.
Ik verwacht een leerzame stageperiode met veel uitdaging, waar ik mijzelf goed kan ontwikkelen.
Mijn hobby’s zijn: reizen, lezen, winkelen, sporten

Hallo, Ik ben Sven van den Berg, woon in Rotterdam en ben 22 jaar oud.

ik heb zowel mijn havo- als vwo-diploma in het verleden gehaald. Daarna heb ik een halfjaar gestudeerd aan de universiteit, hier heb ik bedrijfskunde gedaan maar niet afgemaakt. Nu studeer ik Logistics management aan de Hogeschool Rotterdam en moet voor mijn derde studiejaar stage lopen, wat gelukkig Bukom is geworden. Ik heb nu de functie van stagiaire Logistiek.
Hiervoor heb ik vooral gestudeerd, wel heb ik meerdere vakantie baantjes gehad. Op dit moment werk ik naast mijn stage bij een horeca bedrijf genaamd Annabel in Rotterdam. Ik hoop een stukje nieuwe kennis bij Bukom in te brengen, zodat er met deze kennis op een nieuwe manier naar problemen gekeken kan gaan worden. En eventueel op een andere manieren oplossingen bieden waar eerder nog niet over nagedacht was.
Ik hoop bij Bukom een goede indruk achter te laten zodat ik in de toekomst betrokken kan blijven bij het bedrijf.
Mijn hobby’s zijn: Voornamelijk voetbal en uiteten gaan of gezellig op een terrasje zitten.