Recycling


Duurzaam en circulair, Bukom recyclet plantaardige reststromen.
Reststromen inkopen, verwerken, recyclen en verhandelen. Wij doen alles in eigen beheer in onze proceshal met daarnaast onze eigen tankopslag. Hiermee hebben dus controle over het volledige proces.

Circulaire oplossingen
Inkoop/verkoop oliën en vetten
24/7 service
Alles in eigen beheer

Één partij voor alle handelingen en werkzaamheden op het gebied van recycling

Van reststroom tot bruikbaar product

Bukom houdt zich sinds 1980 bezig met de bijproducten en reststromen van bedrijven in de plantaardige raffinage. Deze stromen verwerken we tot vetzuren die we afzetten in de biobrandstofindustrie. Met de 8 kookketels in onze proceshal kunnen we per dag enkele honderden m3 restproduct verwerken. We kunnen uw restproduct(en) 24 uur per dag, 7 dagen per week op komen halen met onze eigen tankwagens.

Mocht u een restproduct hebben, onze afdeling trading, verzorgt de in- en verkoop van plantaardige reststromen en vetzuren en staat 24/7 voor u paraat om u te voorzien van een juiste prijs of advies.

Naast de handel verzorgen wij ook het afvalmanagement en eventuele tijdelijke opslag voor u op onze locaties in Heerhugowaard en Ridderkerk, hierbij verzorgen wij de volledige afval behandeling van euralcode tot en met de afvoer zelf.

Afvalmanagement Recycling uitleg

Reductie CO2

Elk soort industrie moet de uitstoot van broeikasgassen terugdringen. Met de recycling van oliën en vetten kunt u via ons in hoge mate bijdragen aan CO2-reductie. Tevens zorgen biobrandstoffen voor een reductie in het gebruik van fossiele brandstoffen.

Efficiënte werkwijze

Iedere opdracht is anders en vraagt om een oplossing op maat zowel waar het reiniging als afvalmanagement betreft. Met ons team en ons materieel zoeken we altijd naar de meest efficiënte oplossing voor uw opdracht. We doen dit zo snel, circulair en duurzaam mogelijk en in samenspraak met u als opdrachtgever.

Recyclen van plantaardige oliën en vetten

Bukom houdt zich sinds 1980 bezig met de bijproducten en reststromen van bedrijven in de plantaardige raffinage. Deze stromen verwerken wij tot vetzuren die wij afzetten in de biobrandstofindustrie. Met de 8 kookketels in onze proceshal kunnen we per dag rond de 300m³ restproduct verwerken. We kunnen uw restproduct(en) 24 uur per dag, 7 dagen per week transporteren met onze eigen tankwagens.
De reststromen die wij verwerken zijn onder andere;

  • Soapstocks uit raap, palm en soja
  • Gums uit raap en soja
  • Droezen uit tankbodems
  • Diverse oliën (oliën kunnen we bewerken tot oliën en vetten voor andere toepassingen)
Vraag offerte aan
Olie
Vooraanzicht Bukom terrein Heerhugowaard

Afvalmanagement

Bukom biedt totaaloplossingen op het gebied van afvalmanagement. Naast het reinigen van tanks, het transport en de recycling van plantaardige oliën en vetten, verwerkt Bukom alle afvalstromen die vrijkomen bij industrieel reinigen.

Vraag offerte aan

Groei mee met ons bedrijf

Ben jij geïnteresseerd in een carrière in de Industriële reiniging of recycling? Bekijk welke vacatures er beschikbaar zijn!

www.werkenbijbukom.nl