Toepassingen


Heeft u in uw proces last van vervuiling op moeilijk bereikbare plaatsen?
 Is het betreden van de installatie ongewenst? Is uw huidige reinigingsmethode een belasting voor de omgeving? Bukom is specialist in het chemisch-technisch reinigen van procesinstallaties in de plantaardige sector en kan u een oplossing bieden.

Circulaire oplossingen
Jarenlang ervaring
Totaal aanbod

Wij staan 24/7 voor u klaar

Dust extraction project

Monsanto is een wereldspeler op het gebied van zaadveredeling. In nauwe samenwerking met Monsanto heeft Bukom Dust Extraction in Enkhuizen een volledig nieuwe afzuig- en filterinstallatie in geplaatst. Deze Camfill Gold Series filterinstallatie heeft een capaciteit van 130.000 m3/h en vervangt een vijftal verouderde filterinstallaties. De nieuwe installatie staat garant voor een optimale afzuiging van de kantelaars, zaadschoners, klippers en andere zaadverwerkende installaties. Tevens is de installatie voorzien van explosiebeveiligingen.
Monsanto was op zoek naar een duurzame, betrouwbare en compacte installatie. Het koos voor een samenwerking met Bukom vanwege onze kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid. Beide partijen zijn trots dat het project voorspoedig en zonder productieverlies is verlopen.

Vraag offerte aan
Project Monsanto.