Toepassingen

We ontwerpen, produceren en installeren stof-, rook- en dampafzuiginstallaties. We werken met producten van de hoogte kwaliteit dus kunnen een lange levensduur garanderen. Met ons onderhoudsteam leveren we hier ook graag een bijdrage aan. We werken efficiënt en zijn deskundig. We beschikken over meerdere referenties van gerenommeerde industriële bedrijven.

Dust extraction project

Monsanto is een wereldspeler op het gebied van zaadveredeling. In nauwe samenwerking met Monsanto heeft Bukom Dust Extraction in Enkhuizen een volledig nieuwe afzuig- en filterinstallatie in geplaatst. Deze Camfill Gold Series filterinstallatie heeft een capaciteit van 130.000 m3/h en vervangt een vijftal verouderde filterinstallaties. De nieuwe installatie staat garant voor een optimale afzuiging van de kantelaars, zaadschoners, klippers en andere zaadverwerkende installaties. Tevens is de installatie voorzien van explosiebeveiligingen.
Monsanto was op zoek naar een duurzame, betrouwbare en compacte installatie. Het koos voor een samenwerking met Bukom vanwege onze kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid. Beide partijen zijn trots dat het project voorspoedig en zonder productieverlies is verlopen.

Meer informatie of een offerte aanvragen?