Transport en tijdelijke opslag


Ook over het transport of tijdelijke opslag denken we bij Bukom graag mee.
We kunnen bijvoorbeeld een tijdelijke opslag realiseren op het terrein van de opdrachtgever, maar tijdelijke opslag in één van onze tanks in Heerhugowaard is ook mogelijk.

Circulaire oplossingen

Ruim 40 jaar ervaring

Unieke en innovative methodes

Breed inzetbaar equipment

Wij staan 24/7 voor u klaar

Eigen tankopslag en transport

Ook over het transport of tijdelijke opslag denken we bij Bukom graag mee. We kunnen bijvoorbeeld een tijdelijke opslag realiseren op het terrein van de opdrachtgever, maar tijdelijke opslag in één van onze tanks in Heerhugowaard is ook mogelijk.

Afvoeren 

De eerste stap in het afvoeren van afval en reststoffen, is het bepalen wat wel en wat niet gerecycled kan worden. We analyseren de stoffen in ons laboratorium in Heerhugowaard.

Transport

De tweede stap is het regelen van transport. We hebben hiervoor alle systemen in huis, of u de stoffen op eigen terrein of bij ons wilt laten opslaan. We beschikken over tankopslag waarin verschillende stoffen gescheiden bewaard kunnen worden. Stoffen die recyclebaar zijn verwerken we met door onszelf ontwikkelde processen, tot een nieuw product. Als dit product geld oplevert dan profiteert u daar ook van.

Kosten verlagen

Als de reststromen niet door ons verwerkt kunnen worden dan denken wij met u mee over tijdelijke oplossingen waarmee wij de kosten voor externe afvoer kunnen verlagen. Bijvoorbeeld door stromen bij u op locatie te filteren of te scheiden.

Vraag offerte aan