Over Bukom


Bukom is sinds 1980 specialist en partner op het gebied van industriële reiniging, afvalmanagement, transport, recycling en trading van plantaardige oliën en vetten.
We werken vanuit Heerhugowaard en Ridderkerk met een eigen wagenpark, materieel en een eigen proceshal met tankopslag, met methoden die we zelf ontwikkeld hebben.

Industrial Services
Recycling
Trading
Totaal aanbod

Één partij voor alle handelingen en werkzaamheden op het gebied van recycling en Industrial Services

Wij zijn Bukom


Vanuit Heerhugowaard en Ridderkerk werken we met 75 man ervaren en deskundig personeel onderverdeeld in drie divisies: Industrial Services, Recycling en Trading.
We beschikken over een groot eigen wagenpark en breed inzetbaar equipment. Daarnaast beschikken we ook over 5000m3 opslag in ons tankenpark. We doen alles in eigen beheer en hebben daarom de volledige controle. Hierdoor kunnen wij de beste service en kwaliteit garanderen en onze klanten volledig ontzorgen op het gebied van Recycling, Afvalmanagement en Industrial Services.

De ruimte geven aan onze mensen zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Dat is voor ons een groot goed. Vanaf de oprichting van het bedrijf is dit het belangrijkste ingrediënt gebleken bij het in stand houden van een ‘bedrijfsklimaat’ waarin mensen kennis en vaardigheden aan elkaar overdragen, innoveren en zo een steeds hogere kwaliteitsstandaard weten te realiseren.

Bekijk onze collega's
Team Bukom Heerhugowaard voor tankenpark
Historie Bukom huisstijl

Historie


Het is 1 mei 1980, Andries van de Bult en Pierre Komen richten Bukom Service BV op, een reinigingsbedrijf met één kolkenzuiger en één man personeel. Nog datzelfde jaar breiden ze uit met een vacuümtrailer en nemen ze nog twee medewerkers aan. Inmiddels heeft Bukom zich ontwikkeld tot een modern, innovatief bedrijf dat vooroploopt in de ontwikkeling van nieuwe technieken op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalmanagement. Veiligheid, duurzaamheid en circulariteit staan hierin centraal.

Oude vs. nieuwe huisstijl


Bukom blijft groeien en innoveren, onze nieuwe huisstijl is daar onderdeel van

Bukom oude huisstijl wagen Bukom wagen nieuwe huisstijl

Equipment Units

85

Personeel

75

Locaties

3

Tankopslag in m3

5000

Groei mee met ons bedrijf

Ben jij geïnteresseerd in een carrière in de Industriële reiniging of recycling? Bekijk welke vacatures er beschikbaar zijn!

www.werkenbijbukom.nl